Yaşadığım il çok küçük bir il ve park alanı haddinden fazla kısıtlı. Dolayısıyla insanlar park yeri ararken ve araçlarını park ederken, park yasağı olan yerleri kullanıyor. Aslına bakarsanız orada bir kural varsa her daim uygulanması gerekiyor. Park yasağı varsa her zaman yasak olmalı ve ceza yazılmalıdır. Fakat bizde dönem dönem olduğu için bu tür uygulamalar bize garip gelebiliyor.
@nerazzurri; Polisseniz siz de bilirsiniz; örneğin ocak ayında bir bölgeye ceza bütçesi 2 milyon TL belirlendiyse, şubat ayında 6 milyon TL belirlenebiliyor. Bu sebepten dolayı yukarıda belirttiğim durum ortaya çıkıyor, fazlalaştığında garipsiyoruz. Halbuki bir kural varsa o kural her zaman uygulanmalıdır. Ve bu dönem dönem cezaların artması durumunu her birey bilir; para lazımsa cezalar artar. Bu bağlamda yazılan mesajlar içerisinde devlet düşmanlığı olarak nitelendirebileceğimiz tek bu mesaj var, ve bunu bilmek ve dile getirmenin bir düşmanlık olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar sığ düşünmeyin lütfen
hocam burada kesinlikle yanlışınız var. yanlış bilgi veriyorsunuz. trafikte kota diye birşey yoktur. trafik cezaları gelir amaçlı olarak kesilmez. şu kdar ceza kesilecek diye kota yoktur. bizzat işin içinde olduğum için söylüyorum. üstlerin amirlerin hiçkimse sana günlük şu kadar para cezası kesiceksin demez diyemez. burada yanlışını düzeltmek isterim ceza bütçesi diye birşey yoktur.
ozaman cok sıkıntı cidden. yani esnaf bilmiyosa napcaz mesela? arabam yok derdım yok sükür hiç sevmedıgım durumlar.
hocam PARK yazıp 1550 ye gönderiyorsun aracın hangi otoparktaysa mesaj geliyor