öncelikle bazı şeyleri arkadaşlara aydınlatmak istiyorum.belirttiğiniz bölgede polis olarak çalıştım ve halen İstanbulda Polis olarak görev yapmaktayım.


Böyle bi konu açtınız ancak devlet düşmanları yine hemen yorumları yapıştırmış. şahsi fikrim evet bu saatte yasak park dolayısı ile araç çekilmemeli. ANCAK!


yasak parktan dolayı araç çekmenin saati yoktur.


aracınız yasak parktan çekilmemiş ise trafikten men kaydı varsa bu yüzden çekilmiş olabilir
muayene sigorta yada farklı bir maddeden men olduğu zaman sorgulandığında çekilmek zorundadır. çünkü eğer çekilmezse sorgulayan polis soruşturma geçirebilir.


araç yasak parktan dolayı çekildiği zaman ceza yazmak polisin insiyatifinde değildir. polis çekilen her araca yasak parktan dolayı ceza yazmak zorundadır.


çekilen araca ait çekicü ücreti devletin kasasına gitmez. Trafik vakfının kasasına gider. Bu paralar ise emniyete araç kiralama evrak ihtiyaçları yada eksik gedik ne var ise o ilçenin emniyetine yardım olarak aktarılır