İsmi bana her zaman itici gelmiştir ama yinede 20 tl verirdim.
Öyle demeyin şuan bu piyasada 20 Tl bile ciddi rakam yine iyi verirmişsiniz
Gittigidiyor'un açıldığı günlerdeki verdiği hizmet biçimi düşünüldüğünde domain ismine cuk diye oturuyordu açıkçası. Ebay misali belirli zaman içersinde bid yani teklif verenin ürünü aldığı şekli. Fakat sonradan farklı bir düşünceyle bu konsepti değiştirmek istediler ve şuan e-ticaret sitesi görünümündeler. Açıkçası şimdi sıfırdan bu isimle e-ticarete başlasalar tanınmak için ilk açıldıkları günden daha fazla efor - maliyet sarfetmeleri gerekir. O zamanki şartlarda hem neredeyse tektiler hem de açık arttırma - e ticaret ikilisinin ortak paydada birleştiği bir konseptin boşluğunu dolduruyorlardı. Bu gün bu domaini duyan yarıdan fazla insanın belki çok çok daha fazladır aklına direkt satılan ürünler geliyor. Bunda ilkler arasında olmasının büyük yeri ve önemi var.
Velhasıl şuan domain hakkındaki tek fikrim bana bu domain'i verseler geri açık arttırmalı konseptine döndürürüm hiç düşünmeden. Müzayede mantığı az mı satar evet az satar ama yine tek olursun kulvarında. E-ticarette Türkiyede şuan değilsin hepsiburada ve n11 varken hele hiç değilsin...
Aydınlattığınız için teşekkürler, ben bu bilgileri hiç bilmiyordum. Dediğiniz gibi keşke açık arttırma konseptine geri dönse, gerçi o zamanda sinek avlar, kolay para varken kimse tek olma riskini almaz.