Konuyu düzgün bir şekilde yeniden açtım .
https://www.r10.net/showthread.php?p=1073392952






dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yere çöp atanı da uyar daha faydalı
AliCanCekmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu yanlış yere açıldıgı icin yorumu kaldırdım.
smtciftci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Küçücük arkadaş, benim de bunun bir ban sebebi olmadığını düşündüğüm dönemler oldu. Çocuğun tüm hevesini yerle bir etmektense önce bi uyarmasak mı?? Neden hemen şikayet edelim banlansın?
manferi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. adamlar dediğin bir çocuk.2. ne videoda bir sorun gördüm ne de bitly ile verdiği linkte bir sorun var. saldırmak için bir sebep yok.
3. insanın kendi iyiliği için; insanları baltalamak yerine, kendinin bir işe yaramaya çalışması kendisi için daha kazançlı bir hareket olur diye düşünüyorum.
4. videodaki çocuğu da tanımıyorum
MucahitOZER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
internet kafeye gidip kendi sitemdeki ayni reklama 50 kere tikladigim zamanlar aklima geldi😕😕😕
Daniel1336 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
73k abonesi olan insan nasıl bilmez bunun ban sebebi olduğunu...
DarthWorm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tıklayın sizde ne olacak yani hocam
kaanyavuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Linç kültürü yine iş başında DD
Neco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalnız cocuk adsense reklamlarına yönlendirmemişki oyunmerkezin diye bir siteye gidiyor
yasinergul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bildirimde geldiğine göre konu coşacak ama kimse ne olduğunu anlayamacak
AliCanCekmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
117 üye iş başında 😁
BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konudaki mesaj düzenlendiğinden konuya tam anlamı ile vakıf değilim.Fakat bazı mesajlar cidden ilginç.
Konuyu açanı neredeyse darağacında sallandıracaklar.
Öncelikle "kul hakkı" ne bildiğimizi farz ederek konuşalım.
Arkadaş diye, tanıdık diye, bedavadan para kazansın diye tıkladığınız reklamlar, o reklamı veren kişinin "ekmek parası"
Birde oldum olası kızdığım şey bir şeyi şikayet etmenin "hainlik" gibi görülmesi.
Ha sahte tıklama isteyene göz yummuşsun, ha sokak köşesinde gençlere zehir satan torbacıyı görmemezlikten gelmişsin.
Farkı ne.
Konuyu açan olmuş adeta "ispiyoncu"
Lerze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonrada tıklama başı fiyatlar neden düşük diye şikayet ederiz... e düşük olacak tabii ki ! millet sahte tıklama yaparsa, reklam verende en dip tık ücreti neyse onu öder.

Bu iş televizyon reklamcılığı ile aynı mantıkta. Reytinglerde birinci olan çok kazanır. Reyting listesinde olmayan hiç kazanamaz.

Hayır birde böyle bir konuyu nasıl olur da savunursunuz ? Webmaster topluluğu burası ! akıl var mantık var... sağlam tıklama olacak ki para kazanalım, tık başı ücretler yükseksin.
KayaZaKi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tiz kellesi vurula