Elif Dizisi Replikleri
Elif dizisi replikleri ve bu diziye dair aklınıza gelen her şeyi tek bir tıklama ile birlikte kendi beklentinize dair büyütebilir ve çalışmaları da bu denge dahilinde ilerletebilirsiniz. Herkes için farklı olan, yenilenen ve ilerleyen bir çalışma mantığı üzerinde sizler de zaman kaybetmeyin ve tek bir tıklama ile her bir noktayı kullanmaya başlayın. Zamana dair büyüyen ve ilerleyen farklılıkları geleneksel çözümler ile kullanmak ve bunların içerisinde yer alan noktaları ön plana çıkarmak adına, dizi repliklerini kolaylıkla takip edin ve aşka dair ve sevgiye dair her şeyi takip etmeye başlayın. Sistemli ve farklı bir nokta, güncel bir hizmet için daha fazla zaman kaybetmeyin ve bizlere ulaşmaya devam edin.
Ahmet: Bırak onu!
(Elif döner ve Ahmet'le gözgöze gelir)
Ahmet: Elif! (Sarılırlar)Elif inanmıyorum. Öyle özledim ki. Heryerde aradım seni.
Elif: Mustafa dur napıyosun
Ahmet:Mucize gibi bişi bu gökte ararken yerde buldum.
Elif: Evet çok şaşırtıcı bende seni görmeyi hiç ummuyodum, patronunun bıraktığı o nottan sonra..
Ahmet: Patronum mu?
Elif:Tabi ya senin kabahatin olmadığını biliyodum haberin bile yok. Ahmet bey Nilgüne çok ayıp etti. Kapıya not bırakmış, ararsanız aptalsınız anlamında bişi.
Ahmet: Anlaşıldı. O notu ikimizde bırakmadık. Biri bize kötü bir oyun oynamış.
Elif: Oyun mu?
Ahmet: Hıhı evet. Biz telefon numaralarımızı bırakmıştık ama biri değiştirmiş.
Elif: Nasıl sevindim anlatamam.
Ahmet: Boşver şimdi onu seni buldum ya.. Asıl sen beni buldun sahi nasıl buldun beni?
Elif:Gazete ilanından.
Ahmet: Gazete mi?
Elif: Hizmetçi ilanından.
Ahmet: Olamaz..!
Elif: Yoksa burası..Gerçekten çok tuhaf. Ahmet Beylerin malikanesi. Aynı yerde mi çalışıcaz şimdi?
Ahmet: Elif gel benimle konuşmalıyız.
All in seo
Elif dizi replikleri olarak büyüyen ve yenilenen bütün bu güzel hizmetleri ve seçimleri tek bir tıklama ile ilerletebilir ve organize edebilirsiniz. Rahatlıkla sizin için yenilenen ve güncel bir nokta ile büyütülen çalışmalar için daha fazla zaman kaybetmeyin ve herkes için önemli olan, yenilikçi olan ve kaçırılmayacak olan dokunuşları kullanmaya ve tek bir tıklama ile ilerletmeye başlayın.
bir diğer makale buyrun ??
sorun bendemi bende şüphe etmeye başladım.
Hocam paraylamı aldınız bu makaleleri?
seni görmek ğüzel hala burdasın
evet 15 makaleye 50 tl TIK para verdim.
iş değiştirme sebebim ile 1 tane makale ğirdim digerleri kalmıştı acıp baktım.
Sonuc bu