Merhaba arkadaşlar, bir proje tasarladım kendi çapımda ama seçtiğim sektör büyük firmalar barındırıyor. Rakibim bile diyemeceğim günde milyonlarca tıklama alan siteler ama bende projeme güveniyorum. Öğrenciyim, gelirim az sayılacak derecede ama arttırabildiklerimle siteye yatırım yapmaya çalışacağım. SEO konularında bilgim var ama genede uygun birisinden uygun bir paket alacağım. Site hızı gayet iyi, içerikleri kendim oluşturacağım, kopyala yapıştır olmadan kendi cümlelerimde belirli bir kelime sayısı üzerinde yazacağım. Günde 3-4 içerik eklemeyi düşünüyorum. Sosyal medyadan da ufak bir hit çekmeyi amaçlıyorum çalışmalarım sürüyor.

Yani anlatmak istediğim az bütçeyle, azimle ve emekle güzel hit alan bir site ortaya çıkarabilir miyim?

İyi bir bütçeyle güzel bir site ortaya çıkarılabilir ama büyük bir bütçem yok. Az bütçeyle, ilgi, azim ve emekle bir site ortaya çıkarmak istiyorum. Bu konuda deneyimi olan veya olur/olmaz şeklinde detaylandırarak bana olayı anlatacaklara şimdiden çok teşekkür ederim. İyi akşamlar, iyi forumlar.