WoNDarK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.Öncelikle ben bu cihazı tr üzerinden aldım çok fark yok zaten kurdan dolayı fiyat olarak.2.Direk kurduğum uygulama kodi oldu zaten içinde kendi uygulama mağazasında var (bilginiz olsun google play store değil yani google play store yazıyor fakat sadece android tvnin desteklediği uygulamalar mevcut bu mağazada) , kodi mükemmel çalışıyor.
3. ben bu cihazı oyun vs deliler gibi uygulama kurup bir şeyler test için almadım, evin mutfağına küçük bir televizyon olsun o televizyondada internet olsun diye aldım iyi ki de almışım bu kumanda sayesinde mutfağın müthiş ekipmanlarından biri oldu ( Derler ya televizyonu smart tv ye çevirmek onu yapmak istedim fakat bu cihazın yanında smart tv halt etmiş , smart tv den 50 kat daha seri çalışıyor)
4.8 Gb kendi hafızası var 1 tane de usb girişi var muhtemelen dahili olarak da kullanabiliyorsunuz.

sadece mi box da bu performans yoktur belki daha uygun cihazlarda bile bu performans aynıdır fakat ilk kullanıcı olduğum için bana çok seri geldi.

Deliler gibi oyun test için değil hocam kurulacak uygulamar belli başlı zaten tavsiyen için teşekkürler hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

CreedLeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet hocam unutmuşum ekledim bir önceki yoruma.

Teşekkürler hocam inceliycem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi