GoMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 300 TL'ye alacağınız hosting heralde anlık 30 bin ziyaretçi alan siteniz için olacak? Gerçekten bu uçuk fiyata hosting almayı düşünüyormusunuz acaba? Size veridyeni öneririm girin bi inceleyin zaten konuları mevcut forumda.
Aylık 25 TL çok yüksek projeler değil birçok kurumsal site 40-50 TL aylık hosting hizmetine verdiğine şahitim yani fiyiat o kadarda uçuk değil normal bir kullanıcı için uçuk evet ama bilmiyorum ne amaçla kullanacak.
Firmayı bilmiyorum ama firma sitesi oldukça hızlı hatta baya hızlı yani bilinen iyi denilen firmaların sitelerine göre baya hızlı açılıyor ama bu muhtemelen tasarımdan kaynaklı çok fazla görsel yer almıyor ama bence hoş tasarım sade ve direk içerik odaklı boş görsel yok.
1 Yazılım, 1 Hosting, 1 E-Ticaret ve Birde Mühendislik şirketi sahibi kişi tarafından yönetiliyor. Çalışan olarak tek kişi var sanırım en azından Linkedin profiline giriş sağlanmamış başka çalışan varsa. Yani destek bildirimi geç yanıtlanabilir durum buysa ama çok gerek duymuyorsan iade hakkında var 7 gün deneyebilir iade alırsın hiç olmadı geri. Belgeleri var, adresi belli sıkıntı çıkmaz.