Benim gordugum kodlarin criptolu sekilde olması ve kirilması yonunde.
sizin mesajiniza istinaden gostermek istedim , yoksa bu tarz olusumlar icinde olan biri degilim hani , az cok bilirsiniz bildirimlerimden dolayi.
acik kaynak olan bir dosyasi criptolatmak ve ardindan onu kirdim susu vermek cok sacma bir konu gibi geldi bana neden oyle bir sey yapmak icin caba icine girsinlerki

Sistemler kirilabilir kirilmayacak bir sistem yoktur kocaman sirketlerin yazilimlari kiriliyor yani buna ornek vermeye gerek yok , netice olarak kirabilen babayigit insanlar elbette vardir.
Anlıyorum, şöyle bir durum var, biz yeni şifreleme metoduna geçmeden önce elbetteki bahsettiğiniz şekilde kırılabiliyordu. Bu konuda hemfikiriz. Şifreleme teknolojisini değiştirtikten sonra artık kırılamamaktadır. Sizin örnek sunduğunuz kodlarda eski yapı ve şifrelemeye ait.
Bu konuyu daha fazla uzatmayacağım, babayiğit olduğunu iddia eden ve her şekilde çözerim diyen varsa özelden gelsin.
@fatihkopuz; nin bahsettiği 90sn şakırt diye decode yapan hindistanlı elemanlar fos çıktı mesela

Daha önce bu konuda post açmıştım, çok sayıda deneme yapan oldu, bu işin erbabı olan kişiler ve online sitelerde denendi, kırabilen babayigit ÇIKMADI.