Ni_Ali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Erdoğan bey,

Sunucu satın almak için mevcut bütçeniz nedir ? Bütçenizi iletirseniz, uygun bir konfigürasyon çıkartabilirim. Sizin iletmiş olduğunuz işlemciler EOF durumda. Yeni nesil exnon işlemciler ile bir sunucu almanız ve 2-3 yıl garantili bir sistem almanız daha sağlıklı olacaktır.
güzel soru bütce örnek 5000 ayırıyorum masraflarım oluyor 1000 tl kalıyor bağzen 2000 tl değişiyor o yüzden şukadar bütçe diyemiyorum gelen fiyatları inceleyip ona göre parasını ayarlamak daha matıklı geliyor bana enazından tek sefer de yapamazsam da 3-6 ay civarı fazla vade farkı ödemiyceğim şekilde kirala senin olsunla da almayı planladım büyük farklar la sunucu fiyatları oluyor o yüzden kararda veremiyorum misal biri 2. el için kirala senin olsun la diyelim 1000 tl istiyor diğeri 1500 buda beni kararsız bırakıyor en son kullandığım ve performans olarak ozamanlar güzel performans vermişlerdi işlemciler o yüzden onları tercih ettim tabi siz yıllardır bu iştesiniz önere bilceğiniz farklı birşeyler varsa dinlemek isterim.