Ben aylık 1500 lira kazanan da aylık 20 lira kazanan site de sattım. Bugüne kadar kimse 40 katına site aldığını görmedim ve de satmadım.
Araba konusunda dediğiniz doğru. Ama bir fiziki işin dahi maksimum geri dönüş süresi 18 ayı geçmez iken, ki elde kileri satsam kuruş dahi olsa para eder. Sanal birşeyi 40 katına satmak abestir. Ona bakarsak ben size adsense izleyici olarak bilgilerimi vereyim. Site belirttiğiniz gibi 40 katını belirtilen süreden önce kazanırsa siteyi size veririm. Ki bu görülmüş birşey değil. Ben bir siteye 40 ay emek verecek olsam ve de bu 40 aylık bedel elimde olsa temiz site yapar 1 yıl sonra belirttiğiniz rakamı kazanmaya başlarım ve de elimde de param kalmış olur.
İnsanlar şunu düşünüyor, ben siteyi alayım 12 ay sonra amorti etsin. Millet aldığı sitenin günlerini sayarken parası çıksın diye, kim 40 aylık bedelini versin ki...
Eğer siz 40 aylık gelirine site alıyorsanız size satabilirim.
Konunuzu daha fazla dağıtmak istemiyorum. Fakat site vardır spam dolu footer linklerle ayakta duran içeriği kötü zayıf ama 20 TL kazanıyor risklidir, site vardır backlink bile yoktur daha az kaliteli içerikle top atsan yıkılmayacak şekilde dimdik 20 TL kazanıyordur. 12 Katı iki siteye hakmıdır. Ben bundan bahsediyorum. Ayrıca 40 katını hak ettiğini düşündüğünüz siteniz var ise görüşebiliriz.