Selanik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi memur ayda 9-10 bin tl aliyormus cok merak ettim.. ? Ayrica her sene boyle gecikme olmuyordu lutfen yalan yorum yazmayalim. Konuya yalan yorum yazanlarin yonetim tarafindan uyarilmasini rica ediyorum.
Aramizda mutlaka memurlar ve memur cocuklari vardir aldiklari memur maasini lutfen buraya eklesinler..

Umariz 4 ay boyunca yatirilmayan teror tazminatlari bu hafta ici yatirilir... polislerin cocuklarinin rizki daha fazla gecikmez.

Cunku daha once hic bir zaman 4 ay gecikmemisti daha da fazla gecikmez insallah hayrlisiyla
Hocam senin amacın provake'den başka bir şey değil, kusura bakma. Ki bu yazını okuyana kadar katiyen böyle düşünmemiştim.Memur olup 9-10bin alan bir ton alan var.
Terör tazminatı 3-4 yılda bir şehirler, operasyon bölgeleri ve konuşlanan birimler için tekrar tekrar hesaplanır ve hesaplandığı rakam üzerinden geçmişte almadığı ücretleri toplu halde alır. Ki yukarıda ki mesajlarda bu izah edildi, insanlara halen lütfen yalan yorum yazmayalım diyorsun. Madem sözlerine itibar etmiyorsun, provakatörlük yapmayacaksın.

Buda genel mesajım olsun. Türkiye, ilk defa zor zamanlarını yaşamıyor. İstediğinize kızabilirsiniz, istediğinize küsebilirsiniz. Gelmiş iktidar partiye ayrı, cumhurbaşkanına ayrı giydiriyorsunuz. Beyler ve bayanlar sandık kurulduğunda %50 ve üstünü alır sırta yaslanılır. İnsanları ikna etmek, inandırmak veya kandırmak bir sanattır bir meslektir. Bunu bile beceremeyenleri ülkenin başına getirdiğinizi düşünsenize? Ki birçoğumuz daha butik ailemiz de, müşteri kitlemiz de veya arkadaş ortamımızda başaramıyorken..
Hızımı alamamışken buda Yaradana duam olsun; Tüm dünyada barış ve mutluluk nasip olur inşaAllah.