Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bira değildir o bira öyle ucuz olmaz kafayı yememişlerdir o kadar.
2.ihtimal ise orjinal didi üretmemiştir karalama kampanyası olarak sahte üretilmiştir satılmıştır.Neden bira olamaz mı diyecekler vardır.Sürekli üretim sistemleri (Bira,petrol,su,cola vb akışkanların üretildiği sistemler) maliyetli bir sistemdir ve üzerinde değişiklik yapamazlar.yani bi su firması hem su hem bisküvi üretmiyor.yada cola satarken su satamıyor çünkü sistem değişmeli.Yanisi arkadaşlar mühendislik olarak olaya baktığımızda olma ihtimali yok.
Hocam 12 li 500 ml lik aldım büyük marketlerden ilkini gündüz içmiştim sıkıntı yok. 2. sini biraz önce içtim dediğim olay oldu. Diğer 10 tanesi duruyor. Seri olarak. mühendislik olarak olma ihtimali yok ancak tadı bira içeriği bira demedim hocam.

waenna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük ihtimal partide bozukluk vardır. Bende bi gidip denemesine alıyorum şimdi birazdan yorumu iletirim.
Sana denk gelmez hocam öyle şeyler

MucahidBozkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu başlığını görünce gene ilgi çekme konusu herhalde diye girdim ama içeriği görünce şok oldum. Firmaya ulaştınız mı peki hocam?
Yok hocam ya 1 saat olmadı olay olalı. İnternettekiler şikayet vara yazmış hassasiyetiniz için tesekkürler gerekli birimlere ileteceğiz demişler. standart cevap olarak.

kaan78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2.5 liraya bira iyiymiş hangi seri o hocam ?

ultibil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad nerden alıyorsan söylede bizde ordan alalım sizce mantıklımı 9 lira olan birayı o kadar ucuza vermek
tat birebir tutmus

KutlayUSTA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam nereden aldiysaniz 3-5 kutu da biz alalim 2.5 bira bulmak zor sakasi bir yana gecmis olsun tuketici haklari ile iletisime gecmenizi oneririm hocam
toptan aldım hocam 12 ' li 1,5 lira tüketici hakları vs cok ugrastıırır aynı seriden 10 tane daha var bu actıgımıda dolaba koyim dursun

serhatitap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz şikayetler çok varmış. İçmeden önce bardağa dökmek lazım
Aynen bende sok oldum hocam o kadar sikayet görünce.

FurkanOdabasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmkansız hocam. Adamlar daha pahalı bir ürünü niye daha ucuza satsın ki? Bilimsel olarak kanıtlamaya bakın tadı biraya benzeyen bir çok içecek var. Eğer bilimsel kanıtlarsanız tazminat davası
valla hocam nasıl ne bir araya geldi içeriğini bilmem tadını tutturmuslar aşırı derecede köpürüyor asitliydi.