Götürdüm sorun da bu benim aracım yok, otobüs merkeze en az 45 dakikada (hatta 1 saatte) gidiyor. Buradaki iki veterinere de götürdüm. Bilmiyordum ikisinin de aynı adama ait olduğunu. Parasında değilim zaten geçtim. Esas konu şu ki internette yazdığım zaman en iyi olan adamlar bu diyor. Kediyi kutuya koyup en son merkeze götürmeye çalıştığımda delirdi resmen kutuyu parçalamaya çalışırken korkudan tırnağını koparmıştı. Aslında bu adamdan memnundum şu zamana kadar.
Ne kadar iç dış paraziti aşısı vb varsa buna yaptırdım ama hiç bu denli uzun bir işlem yaptırmamıştım. Meğer bu şekilde düşünüyormuş. Son 9 gündür hayatımın odağına yerleşti adını vermeyim ayıptır ama tüm düşüncem bir bu adam bir de kedim oldu. yemin ediyorum rüyama bile girer oldu. Sinirlerim alt üst şu anda. Merkezde de bildiğim kediyi götürmesem de girip konuştuğum veterinerler var, onların da mükemmel olduklarını düşünmüyorum.

Çoğu işi sadece ticarete dökmüş, tek düşündükleri şey para para para. Sinirlerim gerildi gerçekten de.

En son 5 ay kadar önce kedimde iç parazit sorunu oldu. Kustu birkaç kere ve gerçekten de korktuğum için o an merkeze götürdüm (tırnağını koparttığı macera). Kediye bakıyor oradaki adam "Sokak kedisi, sahiplenmeniz çok güzel Maşallah" diyor ama alttan alttan da "Bence sizin bir İran kedisine ihtiyacınız var mesajı veriyor." Bunu anlayabiliyorum. Yani resmen adam at bunu gerekirse ya da bu ölürse endişe etme ben sana ucuzundan İran kedisi ayarlarım demeye getirdi lafı. Şahsen o adamın da ben alakadar olacağını düşünmüyorum.