aztech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben dediğin şeyin aynısını sitemdeki bir kaç yazıda denedim hacım, sonuç olarak kısa url den istediğim verimi alamadım. Uzun url den deha çok katkı alıyorum.Misal : "Tüp Bebek Nedir? Fiyatlandırma ve Uygulama Hakkında Bilgiler"

şeklinde kendi siteme yazsam tüp bebek , tüp bebek nedir den yakalayamasa bile fiyatları hakkında bilgiler ve nasıl yapılır gibi kelimlerden sıralama alıp 3-5 hit alırdım.
tabi bu sitenin kalitesi hangi alandan veya kelimelrden hit aldığınla vb. şeylerle dğişir.

Bence 2-3 tane yazında dene kısa url ama sıralamaya girebileceğin kelimleri seçip deneme yap sonuçlara göre devam et.
Eyvallah Volkan cevabın için teşekkür ederim. Site genel olarak güçlü hitli bir site şuana kadar girilen içerikler de zaten URL'de başlıkta ne geçiyorsa o şekilde ama ne bilim bana çok uzun geliyor spam siteler gibi hissediyorum.

Birde şu var siteye hazırlanan içerikler gerçekten uzun uğraşlar sonunda üretilen makaleler o yüzden deneme yanılmayı bunlarda yaptığımda o yazıları öldürme ihtimalim var o yüzden net bir şekilde karar verip devam ettirmem gerekiyor.

HbY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman makale icindeki basliklari h etiketiyle bicimlendirip paragraf icinde de kalin olarak gecirin. Title de yer almasi pek bi sey ifade etmeyebilir ama google bicimlendirilmis ve kalin harfleri dikkate aldigindan bi iki makale icin deneyip gorun derim.
Cevap için teşekkür ederim.