Genelde daha önce çalıştığım kişilerle yine aynı sorun olursa çalışıyorum fakat biri var ki ne yapmak istediğini anlayamadım.Olay şöyle mesala herkese aynı iş teklifine 30 Tl diyorsa o bana 30 Tl olmuyor hep daha fazla istiyor.Ya da birşey yaptırmak istediğimde sadece leb diyorum 30 40 50 ne olursa uzun yıllardır bir çok konuda çalıştığım birisi ama son zamanlarda iyice sapıttı.Birşey istiyorum 'Seocusun sen Hüseyin sende para boldur ' diyor bu cümle de rahatsız ediyor.Çünkü sanki beni bir para kaynağı gibi görüp bundan daha çok nasıl fazla alırım düşüncesinde Evet uzun yıllardır seo ilgi duyuyor araştıyor ve kendi stelerimde yapıyorum mükemmel sonuçlar alıyorum fakat sorun şurada ben dışardan iş almıyorum ki dediği meblağlar olsunYakın bir zamanda da düşünmüyorum pek
Yanlış anlaşılma olmasın tabiki bir kişi iş yapıyorsa onun ücret karlışığını almalı nitekim çalıştığım hiç bir kişiye daha az para vermeye çalışmamışımdır ve hakkını yememişimdir. Paranın lafını da yapmam ne varsa beraberde paylaşırm ama birşey olunca da bana laf ediyor para seni değiştirdi sen şöylesin sen böylesin diye..

Ama bu tarz insanlardan uzak durmak en iyisi sanırım.Hakkımda ne düşünürse düşünsün sonuçta beni bien biliyor.

Ayrıca bunun bir adı var ama söylemeye pek de dilim varmıyor