Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Gelen bir saldırıda, ilk hamle olarak yurtdışı erişim kapatılmakta. Sitenizin tamamen kapalı olmasından iyi bir durumdur ve bu durum tabi ki kısa sürelidir, bu süreçte firewall ayarlanır ve aktifleştirilir. Yani çok uzun süreli ya da kalıcı olarak yurtdışı erişimi kapatılmaz. Dolayısıyla bu konudaki şikayetinizin sebebi anlaşılamamıştır. Destek ekibimiz ise 7/24 çalışmakta, hangi konuda yardımcı olmadığımızı iletirseniz ben de inceleyebilirim. Yazılım konusunda ise bu konuda ne yazık ki destek sunamamaktayız.
Asıl sorun sitenin kapalı olduğunu robotlasan destek ekibinize 2 farklı up sitesinden aldığım ekran görüntüsüyle kanitlamak zorunda kalmam. Yalan söylüyoruz sanki. Destekten site kapalı diyorum biz de açılıyor diyorlar. Sonra up sitesinden ekran görüntüsü atıyorum. Yurtdışına kapattık diyorlar. Ben Türknet kullanıyorum açılmıyor diyorum Cloudflare kullanıyorsunuz diyorlar. Kimse açılmayan site için biz de açılıyor diye geçiştirmesin. Sitenin kapalı olduğunu kanıtlamayalım

Ek olarak Cloudflare kullanıyorum siz kapatınca Turk Telekom/ Turk Net ten de açılmıyor. Buna ne diyeceksiniz? Yarim saat down oldu site.