Şöyle düşünelim misal benim dilim yok ingilizce sektörüne girmek demek gidip r10da makale yazdıran kişilere fahiş fiyatla yazdırıp (ne yazdıklarını bile bilmiyor ve anlamıyoruz) siteye ekleyerek para kazanma hevesine kapılmayın. Konular açılıyor yok bu kadar yok şu kadar kazanıyoruz deniliyor. Almanca moda saç stilleri derken ortalık çöp site oldu hepsi de translate ile geliyor makaleler. Ancak sınırlı süre sonunda siteler patlar! Burada benim anlatmak istediğim ise diliniz yok ise belirli bir yere kadar gidersin zira türkçe sitelerde olduğu gibi SEO işin içine giriyor gidip link almak tanıtım almak vs bir yere kadar gider Zira ne yapacağını dil bilmediğin için hakim olamazsın. Burada tbm bu nedenle az geldi ve açıklamak istedim madem değer verilecek o zaman niche kewyords kelimelerini bulmak çok ama çok mantıklı. Ben şunu amaç ediniyorum
100 hitim var tık başı 1 TL gelen tık 10 eder size 10 TL
Ancak diğer niche sektöründe 20 hitim var tbm tık başı 15 TL gelen tık sayısı 2 eder size 30 TL (burası ingilizce site)
Şimdide türkçe sitelere bakalım hitimiz bir alanda günlük bazda 500 gelen tık sayısı 10 tık başı 0,1 krş eder size 1 TL
Ancak üzülmeyin türkçe sektörde 20 hitim var gelen tık 1 adet tık başı 1,2 TL
http://prntscr.com/j663r8
Dil olsa zaten TR siteler ile uğraşılmaz ancak dil olmadığı için gidip te anlamadığımız sektöre girmek samanlıkta iğne aramak gibi bir şey. En iyi kazandığın dil anladığın dil ile site kurmak olacaktır.
Rekabet iyidir zira farklı başlıkları bulmak işin ayrıntısında gizlidir.