Şubeden şubeye değişiyor evimin oradaki şubeden evden Kargo alınmasını istedim mobil uygulamasından ( sisteme üyeliğim profilim var ) çağırdığım gün gelmediler müşteri hizmetlerini aradım akşam yoğunluk tan vs dir dediler müşteri hizmetlerin den kayıt açtım ertesi gün için tabi yine gelen giden olmadı ertesi gün dükkanın oradaki şubeden istedim Kargomun alınmasını kısa sürede aldılar diğer şubeyi arayıp neden almadıklarını sorduğumda adresini bulamamışlar vs haber verme zahmetinde bulunmuyorlar yada arayıp bulamadık neredesiniz diye tarif istemiyor lar kargom gelecek eve Kargo dağıtıma çıkmış gözüküyor gelmiyor ertesi gün şubeyi arayıp sert konuşunca 1 saat geçmeden Kargo eve teslim ediliyor işyerime Kargo geleceğinde herzaman arıyorlar işyerimi şubede çalışanların çoğu biliyorken teyit alıyorlar adresi yada Kargo dağıtıma çıkmıyacaksa ogün yakın olduğum dan isterseniz gelip alabilir siniz diyorlar Vs eskiden Kargo geleceğin de 2-3 günü bulurken son zamanlar da 1 gün de geliyor hızlanmışlar açıkcası şube ve çalışanları çok önemli şirket olarak sevmiyorum ama işyerinin oradaki şubeleri gayet başarılı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi