MertBirden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumlara baktım herkes paneline yönlendirmiş kimseden açıklama yok.
Öncelikle hocam arayışınız güzel bir konu aslında. Fakat 100 - 200TL vereceksiniz ve örnek 10k takipçiden 10 tane göndereceksiniz toplam tutarı bayi fiyatından hesapladığımzıda 200 - 250TL yapacak ve siz bunu sürekli yapabilecek aynı zamanda yan hizmetleri kullanabileceksiniz. Bunu kimse sağlamaz. Arkadaşların yazdığı ve gelenlerin yazacağı olay şudur ; Biz nasıl size hizmet sağlamak için site açtıysak bakiyeli aynısını size hem yazılım hemde yönlendirme olarak kuruyorlar. İnsanlar sizin sisteme girip ürün alabiliyor aynı zamanda ödeme biçimi belirlediğinizde anlık paranız yatıyor oradan. Fakat yönlendirme denilen olay apidir. Başka birinin işlemini % koyup satmış oluyorsunuz. Size bir satıcının yardımcı olabileceği şekil budur. Şuan size gelip data alın bu işe girişinde demek istemem. Sistemdeki herkes gayet net biliyordur ne kadar sorun olduğunu. Size tavsiyem sağlam bir script + api destekleriyle bir proje satın almanız. APi içinde tek yerden degıl her servısı ıstedıgınız kişiden çekersiniz kişinin rızası ile konu için kimse alınmasın.
kesinlikle doğru bir duruma deyinmişsiniz ki şuanda bir panel zaten 2000 2500 tl arası onu bırakın bir data demek çok uzun ve emek gerektiren bir çalışma demek evet bazıları diyecek satın ala şöyle falan ama unutmayın size satılan data başkasına da satılıyorki ben satmıyorum diyen adam yoktur.örnke veriyorum gidip aylarca panel kiralayıp rezillik çeken bir müşterim vardı gelip smm panelimde alış veriş yapıyordu bir gün aradı ve eskiden paneli kiraladıgını ve datalarının hep patlaması veya scripttin bozulmasından iş yapamadıgını söyledi ve bir yönlendirme istedi. kendisine bir smm paneli kurdum ve en az 8 yerden api ile şuanda işlem yapıyor. kendisine neden benim panel üzerinden yürümedigini sordugumda kendi müşterilerinin direk smm ye yönlendirip iş yapmayı düşündügünü söyledi.
kesinlikle smm api sistemini öneririm ki en azından çeşitli hizmet alabiliyorsun ve yüz binlerce datadan emek vermeden kullanıyorsun kesinlikle smm işi derim mert hocamında dedigi gibi.