Birkaç aydır ilgilendiğimiz ve iyi bir seyir aldığımız bir sitemiz mevcut. Forum dışı maaş ile birkaç konusunda uzman editör ile anlaşma yaptım yazıları güzel olsa da en iyiye ulaşmak için fikirlerinize ihtiyacım var. Zira bu sektör benim için yeni sayılabilir.
Örnek vermek gerekirse sağlık, eğitim vb. konular barındıran bir siteye sahibiz ve genel olarak bilgi sunuyoruz.
Sormak istediğim şey ise şu:
Tüp Bebek Nedir? Fiyatlandırma ve Uygulama Hakkında Bilgiler gibi bir başlık için yalnızca
siteadi.com/tup-bebek gibi bir url şeklinde ilerleme düşüncem var. Konu örnek verilen içerikle ilgili ne kadar bilgi varsa içinde barındıracak.
- Çok uzun Title olacağı için bunu URL kısmında kullanmaktan ziyade All In One Seo Pack kısmında başlığa girmeyi düşünüyorum. Yani her yazıda anahtar-kelime şeklinde bir URL yapısı ve başlık olarakta genel olarak ne hedefleniyorsa onu gireceğiz.
Sizce bu şekilde bir URL, title amacına uygun olur mu? Yoksa url kısmında da title de yer alacak başlıkların yer alması gerekli mi?