xxkadirxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba kardeşim, Trafik dediğin olay siteye ziyaretçi girmesi dolaşması zamanlamasında kullanılan bir durumdur. içerisindeki verileri dışardan çekmen veya direk sunucuya koyman web alanını ilgilendiren durumdur. trafik olayını aşağıda detaylı bir şekilde aktarıyorum.

Bandwidth (Veri Miktarı, Aktarım Hızı, Trafiği ve Bant Genişliği) hosting hizmetinize ait veri trafiğidir. Bandwidth, web sitenize girişlerde kullanılan toplam indirilme miktarına denir. Örneğin sitenizi 100 kişi ziyaret etmekte ve ana saydaki resim ve kullanılan kodların indirilme oranı 1 MB. Burada 100 kişi için sadece ana sayfanızda 100 Mb Trafik meydana gelecek. Bu ziyaretçileriniz iç sayfalarınızda dolaştığında kullanılan trafik miktarı artacaktır. Örneği sitenize giren 100 kişi ortalama 100 sayfa dolaştığında yapmış olduğunuz trafikte ortalama 100 kat artacaktır. (Alıntıdır.)
Hocam trafiği biliyorum daha detaylı anlattığınız ayrıca teşekkür ederim. Benim sorum sadece google görsellerle alakalı.
Mesela google görsellerden örnek diyelim benim psikoloji nedir fotosu gösterildi fakat tıklama veya siteye girmedi burda sadece kişiye gösterildiği için host paketinden trafik yemiş olur mu? Sadece gösterildiği için