Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
5 - 6 hafta önce bilişim alanında bir site açtım ve içerisinde 300'e yakın makalem var. Google'den az çok hit geliyor. Bir iki tane sosyal medya hesabım var birisi 200k takipçili (facebook) diğeri 150k civarı (instagram). Ayrıca bu sayfaların ilgi alanı web sitemin içeriği ile hemen hemen (%30 %40) oranında aynı. Bu sayfalarımdan web siteme hit çekmeyi düşünüyorum ki bir deneme yaptım oldukça fazla hit geliyor.
Ben periyodik olarak sitemi bu sayfalarımda paylaşsam ve güzel bir hit gelse bunun bir zararı olur mu? Duyduğum kadarıyla Google'a göre bu yasak ancak bunu yapan çok kişiyi görüyorum facebook sayfası ile web sitesini besleyen birçok şahıs var ve bu şekilde yürüyüp gidenler var yani bir sıkıntı yaşamadan. Birçok webmaster tarafından da "yüksek kitleli facebook sayfanız varsa mutlaka web site işine girin" gibi söylemlerde duyuyorum.
Bu zararlı mıdır? Veya "şöyle yaparsan, şu stratejiyi uygularsan zararlı olmaz" diyebileceğiniz şeyler var mı?. Bu hit kitlesini nasıl kullanabilirim yani. Bir diğer önemli husus, eğer bunun pek bir zararı yok ise adsense açısından zarar olur mu?
Teşekkürler.