Konu
PHP (FW) - MYSQL - JAVASCRIPT - xHTML | projelerinize hayat verelim!
16-04-2018, 15:46:17
cnrsgr
İnternet üzerinden bir iş yapmak ve iş yaptırmak, özellikle bizim gibi sektörün en ateşli zamanlarında arkada kalmış, kendi yaşıt ve akranları tarafından sürekli masa altından sopa yemiş kişiler için daha da zor. Ama sektörde hem iş yapış, hem muhabbet aşamasında karşısındakini insan yerine koyup, kıymetli hissettiren böyle insanlarla karşılaşınca insan sektörünü de daha çok seviyor.
Bir PHP sitenin Wordpress'e taşınması konusunda 12 günlük bir arayış süreci geçirdim. R10'a ve Türkçe onlarca foruma üye olan birçok kişiyle konuştum, görüştüm. Bu konuştuklarım arasında 2011 yılında aynı işi yaptırmak için konu açıp, onlarca kişiyle görüşenler de var. Hiç biri bu soruna çözüm bulamamış ve halen mevcut şirketin yazılımını kullanmaya devam etmiş. Cumartesi gecesi 03.00-04.00 gibi bu ilanı fark edip, ulaştım. İki ülke arasındaki saat farkına rağman, 11.30-12.00 gibi ilk görüşmemizi gerçekleştirdik ve 15.00 sonrası da çalışma için start verdik.
"Bu kadar detayı niye veriyorsun kardeşim" diye soranlar, yorum yapma saatime göz atsınlar. Aradan tam 24 saat geçti. Bazı arkadaşların 7 yıldır çözüm bulamadığı sorunu, 24 saat gibi bir süre içerisinde sonuçlandırdı. PHP siteyi, hatasız, eksiksiz Wordpress'e taşıdı. Tam 12k adet içerikten bir tane bile sorun çıkmadı. Öyle ki, hayal dahi edemeyeceğimiz, arama motoru optimizasyonu konusunda bize destek olacak çözümler üretti.
Ben sadece PHP'den Wordpress'e site aktarılması konusunda bir destek almadım. İnanıyorum ben uzun yıllar sürecek, belki onlarca, belki yüzlerce kez daha birlikte çalışılacak bir dostluğa imza attım. Siz de eğer bir desteğe ihtiyaç duyuyorsanız ve yolunuz
@
FastPHP
; ile kesişmişse, gözünüzü kırpmadan, bir dakika düşünmeden çalışmaya başlayabilirsiniz.
Rabbim bereketi bol kazançlar nasip etsin, bir ömür boyu!