Erdoğan bey, bu konudaki hassasiyetinizi anlıyorum fakat bu güven ortamı çift taraflıdır lüten unutmayınız. Sizin tavrınız fırından ekmek alırken - Bak ben ekmeği alıyorum şimdi eve gidicem ve bu ekmeği yiyicem eğer beğenirsem parasını gelir veririm, yok parasını şimdi istiyoran parasını veririm ekmeği yer beğenmezsem gelir dükkanına çökerim camlarını indiririm demek gibi bir şey oluyor.
Her sektörde sorunlu çalışanlar, sorunlu müşteriler iş verenler iş alanlar muhakkak olmuştur. Benim paramın kaldığı insanlar oldu ama hiç bir zaman yeni gelen müşterime işi vericekseniz önce ödemenin yarısını istiyorum parayı alamazsam kaldığınız yere gelir çökerim size demedim. Biraz tehditvari konuşuyorsunuz.
Benim kriterim budur bu şekilde çalışmak isteyen arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim deseniz olup bitecek aslında
çökme kelimesi neden bukadar çok kafaya takıldı anlamadım

x kişisinden alacağını almaya gitmek gerek yüz yüze istiyerek gerekse silah çekerek adamı camdan sallandırarak birçok fantezi üzeretile bilir kısacası çökmek olarak yazdım

bunun yanlış bişi olduğunu düşünmedim yani sonuçta alacağını almaya gidiyorsun sana geri vermeyen dolandıran birinden vs. Güven ortamı çift taraflı evet nasıl diyim hazır kodlanmış bir script olsa yada yapılmış bir tasarım veyahut başka birşey zaten herşeyi bitmiş göz görüyor inceliyorsun alıyorsun ( sayfa satışlarını katmıyorum dolndırılma oluyor du eskiden çok fazla

) böle olunca zaten güvenerek alıyorsun alacağını.Diğer türlü ben yapılması için işi verdiğim kişi ye nekadar güvene bilirimki gerek iş bilgisini gerek beni yarıda bırakmayacağını bende sizlerde birçok kez gördünüz sorun yaşayan insanları buzamana kadar içime sinmeden yaptırdığım logo da tasarımda birçok şey oldu adam logoya 1 defa değiştirirm diyor alacaksın diyor aldık attık köşeye kullanmadık kayboldu gitti. Ekmek örneği yanlış olmuş açıkcası hocam. Benim demek istediğim tasarım yapılır ki konuda belirtmeyi unuttum önce ana sayfa yapılıcak görücem değişmesi gerekn yeri belirticem vs sırayla giderek içimize sinecek birşey yapılarak gidecek iş btince de ödemeyi direk geçicem çünki artık gerçekten yarım kalan işlerden vs bıktım yarım kalan birşeyi tammalatacak birinide bulamıyorsun herzaman bulsan birde o kişiye ayrı para vereceksin vs bunlar can sıkıcı işler demek istedikelrimi sadece alıcı gözünden birçok sorun yaşayan insan gözünden bakarsanız daha iyi anlaşılır olur ha kişi bana parayı derken yöneticilerden biri aracı olarak görüşür ona yollanır iş sonu tüm parayı ondan alırım teklifi sunar zaten kabul ederim sözleşme yapılır misal sanalpazar dan 1 ay gönderimli konu açılır iş biter ben ürünü alamdım desemde sözleşme ve ortadaki tasarım dan doalyı kişi gene parasını alır çünki havuzda oalcağı için para gönderilecek tir kişiye ben kendimi garantiye almak isterim elbet karşıdaki de almak ister işi yapcak kişi ama ben artık bıkmış biri olarak bu şekilde çalışmayı düşünüyorum