"olduğu şehre git adamı bul adama çök uzun işler mahkeme olayları da uzun iş deymez"
peki sen tasarımı yaptırdın ve 1 hafta sürdü diyelim bir hafta sonra sen ben almıyacagım dedin yada vazgectin almaktan daha uygun yapan birini buldun bizim içinde para almadan 1 haftamız gitmiş olacak emeğimiz gitmiş olacak o zaman ne olacak busefer de mahkeme yolmuz olmayacak cunki bir bağlayıcılığı yok yaşadığın şehire gelip seni bulup çökmek te uzun iş o zaman ne olacak iş başlangıcında sözleşme yapıcaksın. peşinat vericeksin işine başlatıcaksın insanlarıda böyle zan altında bırakmayacaksın. külhan beyi gibi yok sehrine git çök bunlar bu forumdaki insanlara yakışır söylemler değil bir gün birine çökmeye gidersin alim allah sana bir çökerler aklın gider
Ozaman şöle söyleyim daha önce x kodlamasına anlaşıp başlattığım kişiden bir kaç gün sonra daha düşük fiyat veren ler de çıktı başlandı diyip yönelmedik esnafım iş ahlakı vardır o yüzden olmadı ama işe başlamadan önce mutlaka vazgeçtiğim olmuş olmadı dersem yalan olur. Oyüzden anlaşma yapmadan önce 1 hafta beklemem gerekirken 1 ay bekleye biliyorum sırf kişiden emin olmak için. Sen yada bir başkası özel sayılamayacak bir tasarım yaptığınız da bu tasarımı satarak vs elden çıkarma ihtimaliniz yüksek lakin biz parayı verdik ten sonra kişi işi yarım bırakırsa ya da yapmazsa para iadesi yapmadan bizim yapacak birşeyimiz olmuyor birçok kez geldi başıma ama arkadaşın profilden konu açıp ararken ama kendim üye olduktan sonra adam eksik yapıyor cevap bile vermiyor sonra Yok yoğunum yok yapamam vs diyor ne anlaştık ne aldık olan bize oldu misal x kişisine iş yaptırdım istediğim gibi lakin sistem işleyişi istediğim gibi değildi ön ödemeyi verdik geri alamadım adam emek harcadım diyor böle diyince nasıl istiycen nasıl şikayet konusu açıcaksın işin karşılanmamış olsa da boşa da olsa ki köşeye attım duruyor öle birşey diyemedim kişi hala skype de eklidir. Forum da 10 yolluk üye bile birçok ticaret dahi yapmış olsa da ************** yapa biliyor görüyoruz hafta da 3-4 tane civarı yarım kalan yapılmayan vs işler in şikayet konuları açılıyor iş başı belli ödeme yapanların çoğu parasını alamıyor mahkemeye gitse de sözleşme de olsa birşey değişmez kişi bir işte çalışmıyorsa neolucak para alına bilecekmi hayır olan bize olacak yazılımcısınız sanırım 10 bir işe 100 tane fiyat gelir birşey yaptırmak isteseniz 1 ile 10 bin arası 10 bin verenle anlaşılsa 5 binini verseniz işi yapmıyorum dese karşındaki mahkeme ile %100 ala bilecekmisiniz söleyim hayır *********** canlanır gider yeni üyelik açar gene devam eder çökme olayı size yanlış gele bilir kendinizi birde alıcı olarak düşünün demek istediğimi öle yargılayın anlarsınız 300-500 tl para ufaktır önemsenmeye bilir lakin 5 bin vs bir rakam şuan büyük rakam diye biliriz böle para kaptırsanız siz çökmezmişsiniz yoksa üzerine soğuk bir sumu içersiniz çökme olayı kendi alacağını almak için kullanılmış bir kelime alacağımı almaya gidiyorum yani adamdan hakkımdışımda para almaya değil

uzun oldu biraz demek istediklerimi alıcı gözüyle bakıp anlamışsındır sanırım hocam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi