Merhaba ;
Dowload sitesi için bir tasarım (psd ) yaptırılacak tır tasarım da mutlaka olması gereken ler ;
arama
indirme geçmişi
reklam alanı
film / dizi / oyun / program için sayfalar ayrı olacak her sayfa içeriğe uyumlu olmalı yani film bölümü için sayfa bir film sayfasına uygun dizi için ise diziye uygun olmalı dizi de sezon vs olayları için
indir butonuna tıklanıldığın da mesela film bölümü için brrip / 720p/1080p gibi kısımlar olacak kişi tıkladığın da birden fazla filnk çıkacak link kısmı görsel olarak ayarlana bilirse daha güzel olur.
başka belirtmem gereken birşey varmı bilmiyorum örnek göstere bielceğim bir site yok şuan da o yüzdne tasarımcının hayal gücüne kalmış.
ödeme konusun da önce iş sonra ödeme oalrak çalışmak istiyorum çünki son zamanlarda birçok sorun yaşıyor insanlar ya işleri yarım kalıyor ya hiç işleri yapılmıyor ben parayı verdikden sonra da kişinin banlanması hiç birşey değiştirmiyor daha önce bir kaç işim böle yarım kalınca o yüzden bu şekilde çalışmak istiyorum siz tasarımı sata bilrisiniz ama ben parayı verdik den sonra parayı alamam olduğu şehre git adamı bul adama çök uzun işler mahkeme olayları da uzun iş deymez oyüzden önce iş sonra ödeme kabul eden arkadaşlar referansları ile birlikte tahmini iş bitim süresi ile fiyat pm atarlarsa sevinirim.
"olduğu şehre git adamı bul adama çök uzun işler mahkeme olayları da uzun iş deymez"
peki sen tasarımı yaptırdın ve 1 hafta sürdü diyelim bir hafta sonra sen ben almıyacagım dedin yada vazgectin almaktan daha uygun yapan birini buldun bizim içinde para almadan 1 haftamız gitmiş olacak emeğimiz gitmiş olacak o zaman ne olacak busefer de mahkeme yolmuz olmayacak cunki bir bağlayıcılığı yok yaşadığın şehire gelip seni bulup çökmek te uzun iş o zaman ne olacak iş başlangıcında sözleşme yapıcaksın. peşinat vericeksin işine başlatıcaksın insanlarıda böyle zan altında bırakmayacaksın. külhan beyi gibi yok sehrine git çök bunlar bu forumdaki insanlara yakışır söylemler değil bir gün birine çökmeye gidersin alim allah sana bir çökerler aklın gider