Hocam böyle bir sitenin satmamasına şaşırmadım. Site çok kötü durumda baştan hatalarınızı yazıyorum. 1- Teması seçimi felaket ötesi. Daha düzgün insanın gözünü yormayacak bir şeyler seçin. Header slide kısmında resimler uygun boyutta değil ve gereksiz büyük.
2- Rusya pazarına satış yapıyorsunuz. Whatsapp iletişim numaralarınız tr'ye ait. Alıcılar bu tarz şeylere bakar. Yabancı numara güvensiz bir site imajı verir.
3- Bir e-ticaret sitesinde SSL sertifikası olmazsa olmazdır. Nasıl satış yaparsanız yapın eklemeniz lazım.
4- Seo çalışmalarınızı google değil yandex'e yoğunlaştırmanız lazım. Gerekirse reklam alın.
5- Sosyal medya bu konuda çok önemli ve bir tek sosyal medya hesabınız sitenizde ekli değil. Vkontakte olmak üzere sosyal medya hesabı açın gerekirse reklam alın ve aktif paylaşım yapın.
6- Rusça bilmiyorum ama site içi dili translate'den falan çevirip yaptıysanız çok yanlış yapmışsınız demektir. Ana dili rusça olan bir adamla ucuza sitenizi imla kurallarına göre düzeltin.
7- Hakkınızda, S.S.S gibi sayfalarınız olmalı ve kullanıcının aklında soru işareti olacak tüm sorular cevaplanmalı
8- Toptancıda olsanız ürünlerinizin birim fiyatlarını yazın. Bunu yapmadığınızda insanlar adamına göre mi fiyat çekiyor diye düşünür. Uygun olsa bile şüpheyle yaklaşır.
Daha çok sorun var ama bunları özellikle muadil siteleri inceleyerek giderebilirsiniz. Ayrıca biraz sert olacak ama bu sitenin neresine emek verdiniz merak ettim. Ayak üstü açılıp yarım yamalak bırakılmış bir site gibi duruyor.