KadincaModa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle güzel yorumun için çok teşekkür ederim.
Evet bunun farkındayım. Ancak bulunduğum sektörde rakipler günlük 3-5 yazı paylaşıyorlar. Ve hepsi çok fazla paylaşım ve yorum almaktadır. Çok yaratıcı olmasada yazıları. Sosyal medya sayesinde ilgi görüyorlar.

Sitem henüz 1 haftalık , facebook gruplar sayesinde her konum 100-150 arası yorum almaktadır. Bu yüzden yükselmeyi biraz sosyal medya yapıyor gibi düşünceler içerisine kapıldım. Ama hedefim google tabikide.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Çok güzel bir konudan bahsetmişsiniz. Bunu hiç yapmamıştım genelde hep direk ana kelimeler bazlı çalıştım. Alt kelimelerin aranma hacmi hep düşük olunca direk yüksek aranma hacimli kelimeler üzerine yoğunlaştım.

Yapacağım ilk iş alt kelimeleri bulup üzerine makaleler yazmak olacak.
Hocam ben teşekkür ederim ama hala mantığın yanlış. Google odaklı da düşünmeyeceksin. Ziyaretçi odaklı düşüneceksin. Kendini ziyaretçi yerine koyacaksın be vay be adam yazmış diyeceksin.

Arkadaşın verdiği örnek üzerinden gidelim;

Başlık : Guess 2018 Ayakkabı Modelleri
Description: 2018 yılına ait yeni sezon Guess marka ayakkabı modelleri, fiyatları, satın alma noktaları ve fotoğrafları.

İçerik kısmında ise gerçekten Guess markasına ait 2018 yılında çıkmış ayakkabı modellerini gerekirse yerine gidip çekim yaparak eklemelisiniz. Gidin mağazanın bir tanesine izin isteyin ve adres belirtin. Başka bir mağazaya gidin burada da bu modeller var diyip oradakilerin de fotoğraflarını ekleyin. Bilgisayar başında durarak makale yazmak bir yere kadar.

Sana sözümdür bak bu şekilde çalışarak 1. olamayacağın kelime yok.