iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam adam yardım istiyor sen kendi derdini anlatıyorsun. Adam aldı diyelim domaini senden ya başarısız olursa? Gelip ben önerdim kardeşim mi diyeceksin? İstememiş düzgünce de teşekkür etmiş, niye ısrar ediyorsun ki turistlere hediyelik eşya satmaya çalışanlar gibi.

Konuyu açan arkadaşa gelince;

O sitenin satmaması normal, hiçbir yeri doğru değil sitenin. Tasarım desen allaha emanet. SEO şu bu anlamıyorsun, SEM ile alakan yok neden açıyorsun? Nasıl satmayı düşünüyorsun ki? Süpriz yumurtadan müşteri mi çıkacak sanıyorsun?

Mantığını değiştirip, bu işlerden anlayan birini bul onunla yap. Başka türlü başarılı olma şansın yok. Ek olarak bahanelerin de ticarette yeri yoktur. Spor'um var okulum var şuyum var buyum var geçeceksin o bahaneleri. Adamın çocuğu hasta oluyor, ona rağmen işini bırakıp gitmiyor. Sen diyorsun ki şuyum buyum var.
Arkadaşın üslubu yardım isteyen bir kişiye göre ağır gibi görünsede a'dan z'ye hepsi doğru.Neyi yanlış yapıyorum yerine neresi doğru deseniz daha mantıklı bir soru olurdu.Aynı kategoride iyi satış yapan siteleri analiz ettirip işin ehli insanlardan ücretli yardım alsanız 15bin TL reklam harcamasına ayırdığınız tutarla ortaya kaliteli bir e-ticaret sitesi çıkartabilirdiniz.Daha fazla reklam parası harcamadan sitede köklü değişikliklere gitmenizi öneririm.Bu konuda sitenizi açan kişilerden %90-95'inin alışveriş yapmadan çıkabileceğini söyleyebilirim.