Hocam adam yardım istiyor sen kendi derdini anlatıyorsun. Adam aldı diyelim domaini senden ya başarısız olursa? Gelip ben önerdim kardeşim mi diyeceksin? İstememiş düzgünce de teşekkür etmiş, niye ısrar ediyorsun ki turistlere hediyelik eşya satmaya çalışanlar gibi.
1- Yazdığım son mesajı
önyargılarınla değil dikkatli okursan orada tavsiyem demişim ve ne yapması gerektiği hakkında bir ipucu vermişim.
2- Senin yazdığın bu laf sokuşturmalık mesajdan önce sırf arkadaşa kendimce bir fayda sağlayabilmek için facebook sayfamda sitesinin linkini paylaşmıştım. (saate bakarsan senin mesajından önce, arkadaşın mesajından sonra.. Yani hiç bir menfaat düşünmeden tamamen destek amaçlı..)
3- Sana diyecek başka bir sözüm yok.
Sevgili arkadaşım sana ek bir öneri; siteni facebook sayfamda paylaşırken linkini attığımda paylaşım kutusunda sitenin resmini çekmiyor. Linklerin seo dostu olarak nitelenen yapıya sahip değil vs.. Yani üstten baktığım kadarı ile sitende seo ayarları namına hiç bir çalışma yapılmamış. Öncelikle bu konuyu kendin ele alman yada bilen birilerinden destek alman sana ilerisi için büyük fayda sağlar. Bunu yapmazsan dost acı söyler ama maalesef boşa kürek çekmeye devam edersin..