Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç bir şekilde aktif olarak kullanmadığım halde o facebook sayfasından haftada 2-3 sipariş talebi geliyor Bir de ele alınıp aktif kullanılsa ne olur kimbilir. Tavsiyem o model Rusça anahtar kelime ile en azından Facebook ve Instagram üzerinde sayfa aç ve oradan ilerlemeye çalış. Şunu unutma marka'nı bilen arar girer ama ürünü arayan anahtar kelimeler ile arar! Hem web arama motorlarında hem de sosyal ağ arama kutularında! ..
Hocam adam yardım istiyor sen kendi derdini anlatıyorsun. Adam aldı diyelim domaini senden ya başarısız olursa? Gelip ben önerdim kardeşim mi diyeceksin? İstememiş düzgünce de teşekkür etmiş, niye ısrar ediyorsun ki turistlere hediyelik eşya satmaya çalışanlar gibi.

Konuyu açan arkadaşa gelince;

O sitenin satmaması normal, hiçbir yeri doğru değil sitenin. Tasarım desen allaha emanet. SEO şu bu anlamıyorsun, SEM ile alakan yok neden açıyorsun? Nasıl satmayı düşünüyorsun ki? Süpriz yumurtadan müşteri mi çıkacak sanıyorsun?

Mantığını değiştirip, bu işlerden anlayan birini bul onunla yap. Başka türlü başarılı olma şansın yok. Ek olarak bahanelerin de ticarette yeri yoktur. Spor'um var okulum var şuyum var buyum var geçeceksin o bahaneleri. Adamın çocuğu hasta oluyor, ona rağmen işini bırakıp gitmiyor. Sen diyorsun ki şuyum buyum var.