EmrecanKitir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yorum yapan kişiler troll değilse forumun kalitesi düşmüş demektir.
Aynen öyle. Adam 10 lira olsun binmeyin, toplu taşıma kullanın diyor. Bunu diyen umarım ömür boyu İstanbulda toplu taşıma dışında bir imkana ulaşamaz.

100 kişilik otobüse 300 kişi biniyor. Minibüslerde millet kapılardan sarkıp gidiyor. Metrobüs desen millet ben binicem hayır ben binicem diye birbirini kesecek halde. Yeri geliyor 10 metrobüs geçiyor yine binemiyorsun. Hele avcılar ve zincirlikuyu durakları zombi filmlerini andırıyor. Ayrıca şahsi arabanla 30 dakikada gidebileceğin yere toplu taşıma ile en az 15-20 dakika yürüme+en az 15-20 dakika araç bekleme+1-1,5 saat aracın gidilecek noktaya varması+araçtan inilen noktadan gerçek finiş noktasına yürüme+araçlardaki kalabalık+o kalabalıkta leş gibi ağzı ve diğer bölgeleri kokan insanlar (Kimseyi küçümsemek için söylemiyorum ama maalesef ülkemizde bırak banyoyu, deodorantı, elini yüzünü yıkamadan topluma karışanlar bile var.)+hırsızı+tacizcisi+kulağına 5+1 ses sistemi takmış gibi takılanları+kısır gününden dönen teyzelerin rezervasyonlu koltukları vs. vs. binlercesini sayarım sana. Ha bu eziyete rağmen birde kol gibi akbil parası ödüyorsun toplu taşımada beleş değil yani.

Bu benzin 10 olsun 15 olsun toplu taşıma kullanın diyenler ya trollük peşinde yada ömürlerinde lüks arabalarından ayakları hiç yere basmamış. Gerçekten İstanbulda toplu taşıma kullanan birisinin toplu taşımayı önermesi akıl karı değil. İşin birde şu yöne var. Mazota gelen her zam senin marketten, manavdan, kasaptan, fırından, pazardan vs. alacağın herşeyinde gittikçe pahalanması demek. Benzin 5 lirayken 1 liraya ekmek satan fırın benzin 10 lira oluncada 1 lirayamı satacak sanıyorsun. Benzin 5 lirayken 3 liraya pazardan aldığın domates 10 lira oluncada 3 liramı olacak sanıyorsun. Bak vapurlara geçende zam geldi. Toplu taşımaya bu sene kol gibi zam gelecek ki benzin 10-15 olursa var gerisini sen düşün.

Umarım daha çok zam gelsin toplu taşıma kullanın diyen herkes toplu taşımaya muhtaç yaşar. Bu kafadakilerin ağzındaki ekmeği alsa bu hükümet yinede gıkları çıkmaz. Zam savunan vatandaş olurmu ya? Hemde Türkiye gibi bir ülkede. İsyan edip hakkınızı arayacağınıza daha çok zam gelsin daha çok sürünelim diyorsunuz. Al sana toplu taşıma: