Öncelikle yeni siteniz hayırlı olsun. Unutmayın en iyi SEO makaledir. Bütün iş makale de biter. Yeni siteyse aranma hacmi düşük ama kazancı yüksek kelimeleri analiz edip ona göre içerik hazırlamalısınız. Adeords.google.com.tr bu konuda sadece düşük aranma hacmi yüksek TBM konusunda size yardımcı olur ama kelime analzinde mutlaka keyword.io ve keyword.tool sitelerinden yardım almalısınız. Mesela diyelim ki siteniz modayl ilgili. Sizin hedef kelimeniz ilk başta “Abiye Modelleri” kesinlikle olmamalı. 15-20 senelik da pa değerleri uçmuş siteler zaten o kelimeleri kapmışlardır ve size o konuda ekmek çıkmaz. Ama (şu an analiz yapmadığım için afaki konuşuyorum) kına gcesinde giyilecek gondol yaka abiye modelleri kelimesini hedeflerseniz örneğin diyelim ki bu kelimenin aylık aranma hacmi 100-1k arası değişiyor bu konuyla ilgili 3-5 alt başlığı da analiz edip 500-750 civarı kelimeye sahip makale yazarsanız bunu sosyal medyada paylaşınca iki ay sonra ilk 2 sayfaya 6 ay sonra ilk sayfaya gelirsiniz. Aylık 450 aranma hacmi olsun siz bunun 150 sini yakalasanız size yeter. Bi de ilk 3 sırada olduğunuzu düşünün en az 400 hit. Böyle 100 makale ekledğinizi düşünün? 100x400= 40 bin hit eder ayda. elbette kimi 750 aranmalı olurken kimi 250 aranmalı olur ben ortalama konuşuyorum.

Aylık 40 bin hit günde 1300 civarı hit demektir. bu hite ulaşınca artık aylık 1k-10k aranmalı kelimeleri hedefleyebilirsiniz ama ilk başta mutlaka 10-100. ve / veya 100-1k aranmalı kelimeleri hedeflemelisniz. içeriğiniz modaysa mutlaka baslığın sonuna 2018 modellerı gibi kelimeler ekleyin seneye ediyleyip 2019 yaparsınız