BaskentYapim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fikrimi paylaşayım...
mutlaka çıkıyordur ama neticede reklam veren sadece siz olmadığınız için yüzlerce reklam verenin yarıştığı bu kulvarda sizin yarışı ufak meblalarla geçiştirmeniz pek işe yaramayabilir.
netice deparayı veren düdüğü çalar neyse kısaca toparlamak gerekirse reklamınız aynı anda gözükmeyebilir. sıralama şekliyle reklamınız belirli bir süre gösterilip tekrar bekleme moduna geçecektir. bu durumda size tavsiye tık başına maliyeti yükseltmen. bu şekilde neticeniz hatırı sayılır olabilir.
Aynen öyle hocam. TBM'i 1 lira yaptım, skor 8 civarında yine de göstermiyor reklamı. Ya da böyle kuytu köşede gösteriyor ki kimse görmesin. İyice soğuttu kendinden bu google, ben bir reklama 1 tl para ödeyip çıkamıyorsam ne kazanıcam zaten? Sanki her gelen bir şeyler alıp gidiyor, bu nasıl bir iştir ben anlamadım.

Aeknasd145 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adwords te rekam sıralaması denen olay var, bu yüzden sıralama size gelene kadar aktif duruma geçmeyebilir, dilerseniz reklaminiz.com üzerinden de reklam verebilirsiniz.
Hocam teşekkürler ama şuan adwords dönüşüm oranlarını görmem gerekiyor. Alternatif reklamları daha sonra değerlendireceğim.