Ben gear saat serisinin bütün hepsini kullandım, şuanda ürün çıkış tarihinden 1 sene geçmesine rağmen halen en iyi akıllı saattir. Gelelim diğer özelliklere shealt ile güzelce bütün sağlık datalarını tutabiliyorsunuz arama yanıtlayabiliyor ve müzik dinliyebiliyorsunuz. Fiyat olarak çok faiş fiyat olmamak kaidesiyle alınabilir. max. 1000 tl onun harici yüksek kabul edilebilir.
Peki şöyle bir sorum olacak. Video'larda 10.000 uygulama çeşidi vs. var diyorlar. Uber çağırma gibi benzeri ne tür kolaylık sağlayan uygulamalar var. Mağazasını internetten göremediğim için bunları çok merak ediyorum özellikle, acaba daha farklı neler var? firmaların uygulamaları var mı bu noktada vs.
Hiç denk geldiniz mi ?
s2 classic kullanıyorum arama yanıtlama vs bluetooth kulaklığın varsa işine yarar onun haricinde telefonu cebinden cıkarmadan bildirimlerine bakarsın spotify vb müzik programlarından müziğini değiştirirsin birde en önemlisi gidip şuan adam akıllı kalite bir saat alacağım dersen
zaten 600 tl civarı veriyorsun farklı kıyafetler için hem klasik hem sport bir saat alacaksın mesela hiç gerek yok istediğin kombile göre istediğin saat arayüzünü ayarla çıkar bilekliği yerine deri kayış tak al sana klasik bir saat ben bu amaçla kulllanıyorum
tek eksi yönü ise 2 günde bir şarj ediyorsun işte unutmazsan vs sıkıntı yaşamazsın
Çok teşekkür ederim