ertunc23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O yüzden birbirinin kopyası haber siteleri hep yükseklerde...Google ilk baktığı sitede kalış süresi.Sitede kalış süresi iyi olsun kelimelerde nasıl yükseliyor görün.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayrimsal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitede kalma süresi kaliteli içerikle ilgili. Yazı uzunluğu önemli ama bazı kısa yazılarda da uzun süre kalındığını görüyorum ben. Eğer içerik birbirinin tamamen kopyasıysa, domain otoritesi güçlü olan kazanıyor gibi (ilk indekslenen bile değil). Ama ben kendi alanımda yazdıklarımda hemen değil ama bir kaç ay civarı sürede haber sitelerini geçiyorum, buna büyük gazeteler de dahil. Çünkü onların yazdıkları uzman yazısı değil. Google bence epeyce ilerledi kaliteli içeriği anlama konusunda, daha önemlisi ilerlemeye devam edecek. Uzun vadede bence iyi içerik kazanır.

Benim sitem film sitesi. İçerik yazılarını kimse okumuyor ki. Gelen filmi izleyip gidiyor. O zaman içerik yazısı yerine film görsel kalitesini maksimum seviyede tutsam bu da ziyaretçiyi sitede tutmaya yeter ve sitede uzun süre geçirirse benim kazancım kaliteli bir yazıdan çok, kaliteli görseli olan bir video görüntü kalitesi olabilir mi ?