Site adresi:
paylasbank.com HEMEN AL FİYATI: 750 TL Veya Ederinde Telefon
BAŞLANGIÇ FİYATI: 500 TL
MİNİMUM ARTTIRMA: 50 TL
Açık arttırma Bitiş: Son mesajdan 48 Saat Sonra
Sitenin aylık getirisi: Reklam Konulmadı
Sitenin açılış tarihi: 09.01.2018
Kategori, sitenin içeriği nedir: Birçok Kategori
Günlük hit sayısı: Sayaç Konulmadı
Ziyaretçi kaynağı: Bilinmiyor
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Bilinmiyor
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile birlikte satılık
Hosting dahil midir: Hosting 2 hafta idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: DAHİL
(Yazılımın en üst sürümüdür +ilaveler yapılarak geliştirilmiştir.)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: YOK
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK
Merhaba Dostlar;
Büyük bir heves ile açtığım ve ücreti ile makaleler yazdırdıgım marka domainli sitemi satıyorum. Sistem tamamen kazanç odaklı kurulmuştur.
SİSTEM İÇERİK EKLEDİKÇE,YORUM YAPTIKÇA, KENDİ İÇERİKLERİNE YORUM YAPILDIKÇA, - PUAN VEYA + PUAN VERİLDİKÇE vs vs PUAN KAZANDIRIYOR... "Sosyal İçerik ve Kazanç Sistemi" şeklinde bir yapısı vardır.Bir nevi sosyal bir site olan "ofpof" gibi ve onun gibi içeriklerden para kazandırma yöntemi...Ama çooook daha gelişmiş şeklidir.Sistemi istediğiniz şekle sokabilirsiniz. SİTE ADMİN PANELİNDEN 4 5 FARKLI TASARIMI VARDIR.İSTEDİĞİNİZ TASARIMI KULLANABİLİRSİNİZ.
Sitenin amacı: Site, birçok şekilde degerlendirilebilir., sistem çok gelişmiş ve istenilen şekle sokulabilir. Fakat ben, sistemi, İÇERİK EKLENDİKÇE PUAN KAZANILAN, VE BU PUANLARI PARAYA DÖNÜŞTÜRMEYE OLANAK SAĞLANAMAYA YÖNELİK BİR SİSTEM ÜZERİNE KURDUM.
Siz dilerseniz İçerik ekledikçe sadece puan kazanabileceğiniz bir sistem olarak devam edebilirsiniz. Sistemin Özellikleri Nelerdir: - Sistem de tabiri caizse yok yok . Sisteme Yönetici, Yönetici Yardımcıları, Moderatör Moderatör Yardımcıları, Editör veUzman gibi yöneticilik özelliklerini kişilerin panellerinden tanımlayabilirsiniz.
- İp banlama, kişi banlama, kişilere puan atama veya kişilere eklenen puanları düşürebilme gibi özellikler mevcuttur.
-Herkesin kendi profil sayfası vardır ve üyelik sistemi mevcuttur.
-Sosyal ağlarla üyelik girişi yapılabilmektedir.
-Üyeliği ister açabilir ister açmayabilirsiniz. Veya üye olmayanların siteye girişini engelleyebilir veya herkese üyeliksizde tüm içeriklere girişi serbest yapabilirsiniz.
-Yönetici panelinden puanlama sistemini manuel düzenlyebilirsiniz.(Yazı ekleme 5 puan, yorum yapma 3 puan, içeriği paylaşma 1 puan gibi puanlamayı düzenlerseniz sistem otomatik puanlamayı hesaplamaktadır.)
İçerik veya video paylaşınca, içeriğinize yorum yapılınca, siz başkasına yorum yapınca, - veya + puan verince vs vs gibi puan kazanabilme özeliiği vardır.
-Siteye kayıt olanla ve siteye kayıt olmayanların içerik göndermesinin ayarları mevcuttur.
-Recaphta gibi özellikleri mevcuttur.
-Üye olmayanları içeriklerinin veya üye olanlarının içeriklerinin otomatik mi yoksa manuel mi onaylanmasını isterseniz bu tarz ayarları mevcuttur.
-Yine admin panelinden kullanıcı, yönetici moderatör, kullanıcı vs üye gruplarının ayarlarını yetkilerini atayabilirsiniz.
-Mesajlaşma özelliği mevcuttur.
-Bildirim sistemi vardır.Biri içeriğinizi begeninye yorum yapınca bildirim alırsınız.
-Reklam yönetim paneli mevcuttur.
-Sitede birkaç tane daha tema mevcuttur.İstediğiniz temaları kullanabilirsiniz. Responsivedir.
-Kayıtlı 48 üyesi mevcuttur.
-İçeriklerin çoğu para ile yazdırdım.Üyelerin bazıları da yazı video eklemiştir
. Kullanıcılar tarafından oluşturulan Epey bir içerik mevcuttur.
-Sayamadığım onlarca özelliği ve ayarları mevcuttur. Gelişmiş admin paneli kazanan arkadaş tarafından paylaşılacaktır.
Bir sürü özelliği var.Yazdıklarım yazamadıklarımın %10'u ancak eder....Sistemi alacak arkadaş, ya benim gibi puan kazandıkça ücret ödeyecek yada, sadece içerik ekleyenlere puanlama sistemi ile devam edecek..Ben hem işsiz oldugum için hemde sistemi çok ileriye götüremeyeceğim için buraya kadar getirdim.
Lütfen ilgilenen arkadaşlar konuya bir önceki mesajı kontrol ederek arttırma teklifi sunarlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler