Xiaomi note 3 alabilrsin hocam f/p olarak tavsiye edilebilecek bir ürün şuanda.
Hocam taksitli olarak alacağım ancak dediğim gibi bu markaya da kimse taksit yapmıyor, operatör vs.
Kesinlikle xz1 almalısın bu iki seçenekte kaldıysan snapdragon 835 işlemci + gayet güzel kamerası var.
mate 10 lite alarak hataya düşme hızlı şarj yok + çift kamera fakat optik sabitleyici yok.
Eğer mate 10 lite alacaksan onun yerine ithalatçı garantili xiaomi mi note 3 al 1500 tl ye paran cebinde kalsın hiçte bir şey olmaz kolay kolay merak etme sonuçta garantili bir sıkıntı olduğunda hemen e devletten tüketici haklarına başvurursun %90 lehine karar gelir sonuçta bunlarda devletin izniyle garanti veriyor gerekli şartları sağladıktan sonra.
Ancak dediğim gibi 2 seçenek arasında kaldıysan mate 10 lite sakın alma tercih senin.
Sony'de de çift kamera yok. Portre modu zayıf kalır vs. düşüncesindeyim.
sony çabuk arıza yapıyor. huawei de en yüksek radyasyon yayan marka. insan sağlığına ciddi zararları var. xiaomi mi6 var bende, kamerası muazzam ve şarjı oldukça iyi gidiyor. kesinlikle tavsiye ederim.
3-4 yıldır sony kullanan kişiler olduğunu gördüm forumlarda hocam. Radyasyon konusunda yorumum yok ancak kamera önemli bir etken.
Bu iki markayı da düşünmüyorum hocalarım. Teşekkürler.
Genel olarak huawei galip gelmiş ankette ama yorumlarınızı bekliyorum