erkangulhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 Aylık araştırmanın sonucunda Ticimax'a karar verdik, (Special Ekstra) daha geçeli 1.5 ay oldu şimdiye kadar hiç zorluk çıkarmadılar ne zaman yazsak anında cevap yada telefonla mesai saatleri içinde hemen yardımcı oluyorlar. ama baştan söyleyim kendi tasarımları berbat malesef ücretle yaptırmak zorundasınız 2 ila 4 bin tl istiyorlar ve herhangi bir seçtiğiniz yada beğendiğiniz tema onların alt yapısına uygunluğunu tartışıyosun yani bu sitenin aynısı olsun deme şansın yok! kendi referanslarından beğenirsen zorluk çıkarmıyorlar.

bunu söylüyorum ama ben daha tasarımımı görmedim, biz ( referanslarından şu sitenin Footer şu sitenin header şu sitenin ödeme sayfası vss diye söyledik bakalım ne çıkacak 3.00 TL) aldığım pakette (Site İçi Remarketing Uygulaması) ve (En Gelişmiş Seo Yönetim Paneli) yoktu birini paketi alırken diğerinide tasarımı alırken pazarlık ettim ama daha aktif etmediler umarım ederler.

içerik ve panel için söyleyecek çok fazla birşey yok tasarım,admin panel,ürünler,ödeme şekilleri kargo yönetimi ve diğerleri bütün e ticaret paketi satanların çok üstünde adamlar bu konuda aşmışlar (T-soft -İdeasoft) panellerinide inceledim!

hiç bilmeyen biri dahi paneli çok kolay kullanabilir her menü açtığınızda karşınıza konuyla ilgili yapılacaklar videosu çıkıyor eğer html ve ccs bilgin varsa tasarım yaptırmanada ihtiyaç yok aldığım pakette o panel açık. madem bu işi yapacam keşke en üst paketi alsaydım diye bu ara hayıflanıyorum son 3-4 gündür sayfa girişlerinde problem yaşıyorum sayfa hata veriyor bununda tasarım entegrasyonu ile alakalı olduğunu düşünmek istiyorur ve bekliyorum, bu arada internette çok aradım Ticimax tema yaptırabilirmiyim diye malesef güvenilir bir kanal bulamadım bulduğum 1-2 firmada güvensiz geldi açıkçası.

Ticimax için söyleyeceklerim şimdilik bu kadar.
Ticimax kullanıyoruz ancak berbat başka projemiz için bkaıyoruz.

ancak çok ciddi açıkları var. bunları her projesinde çıkıyor hatalar anlamak için ciddi yazılımcı olmanız lazım yoksa çok zor çünkü farkında olmadan seoya vs para yatırın dönüşüm zor alacaksınız nedeni ise ciddi manada büyük hatalar var.