Wordpress'de Türkçe-İngilizce birlikte tek bir site altında yayınlamak için hangi eklentiyi kullanıyorsunuz ?
Mesela aramızda :
Ajax Translator Revolution WordPress Plugin kullanan var mı ?
Veya ;
WPML kullanan ?
Ya da
Polylang
Veya başka bir eklenti ?
İstediğim şey şu.
- Türkçe içerikli sitemde, ingilizceye çevrilmiş yazılarım mevcut. Ayrı bir domain altında yayınlıyordum ingilizce çevirilerini ama onun yerine tek bir domain altında toplamayı düşünüyorum. (Türkçe sitemin içinde)
- Yazıların hepsi çevrilmemiştir. %20'si çevrilmiştir. Yani sitemde 100 yazının 20 tanesi çeviridir. (Google translate değildir.)
- İstiyorum ki ; Hem Ajax Translator gibi otomatik çeviriyi yapsın. (Sayfayı refresh etmeden), Ama eğer çevirisini yaptığım bir yazı ise, google'dan çevirmesin, ben manuel editleyeyim yazıyı. Eğer çevirisini yapmadıysam, o zaman Google Translate etsin otomatik.
Özellikle Ajax Translator'u ya da WPML kullanan var mıdır ? Ve bu tür eklentiler kullanılır iken, nelere dikkat edilmesi gerekir ? Özellikle Seo/Google Console vb dikkat edilecek şeyler nelerdir.
Not : Avını bekleyen timsahlar gibi, Whatapp'dan beni bulup %25 indirimle eklentileri veririm diyenler ; Biraz uzaklaşın, ötede oynayın. Nulled script aramıyorum. Tecrübe arıyorum.