hocam Allah yardımcın olsun gerçekten zor ama şunu da unutma kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş bende 2013de benzerini yaşadım 2012de iş yerimi iflas sonucu kapatmıştım askere henüz gitmemiştim yaş 32-33 o zamanlar askerden geldik benimde bir kenarda aynı senin rakam gibi biriken param vardı ben hiçbir işe yatırım yapmadım ne olur ne olmaz diye paraya mümkün mertebe ellemedim ama şu da var hazıra dağ dayanmaz derler ama bizimde bir yere yatırım yapma şansımız yoktu.zamanla para eridi büyük kızım daha 6-7 aylıktı bir gün hastalandı cebimde son 10TL vardı kızıma ilaç mı cebime sigara mı alacam gibi sorular aklımı bükerken sağlık ocağında bir kenara geçip ağlamak istedim tam da o sırada bir telefon geldi şuan çalıştığım yerden çağrıldım Allaha çok şükür 5 senedir problemsiz çalışıyorum.Benimde nacizane tavsiyem o paraya dokunmayın belli ki atacak son kurşununuz gibi o para önümüzdeki 3-4 ay ne gösterir bilinmez yine bir işe girmeye çalışın baktınız işe girdiniz ister gidin adsense li site alın ister gidin dilenciye verin o parayı o zaman ama şuan önünüzü göremiyorsanız hiç ellemeyin o paraya.bakın birde çocuğunuz varmış yarın ne gösterir bilemezsiniz.Allah yardımcınız olsun.