Allah başarılarını daim etsin hocam, hayırlı olsun.
Hocam sağ olun, Allah razı olsun.
Bu arada ekonometri bölümü nasıl, Türkiye de iş imkanı, okumanın, zorluğu vs. var mı ? kardeşim gitmeyi düşünüyorda bir yol gösterici olsan.
Ekonometri bölümü okuması zor bir bölüm açıkcası, fakat kazandıracağı şeyler yüksek. Elini taşın altına koyup okumasını tavsiye ederim açıkcası.
İngiltere'de $4750 maaş ile yaşamak vs Türkiye'de 20 bin tl maaş ile yaşamak.
Türkiye'de. Neden derseniz ailemden ayrıyım şuan. Bir süre böyle olacak. Tüm sevdiklerimle bir arada olabileceğim için Türkiyeyi seçerdim.

Bunlardan hangisini seçerdiniz?
Hayırlı olsun hocam. Başarılarınızın devamını dilerim.
Hocam sağ olun, çok teşekkür ederim.
4750 dolar maaşla umarım Londra'da çalışmıyorsunuzdur hocam. Hayırlı olsun.
Ev giderim yok, bunuda belirtmek isterim.
Parası olana heryer cennet , bence gereksiz bir kıyaslama.
Mutlu olabilene diye düzeltelim bence.
Hocam benim merak ettiğim aylık ne kadar para kenara koyabildiğiniz? Nitekim ev kiraları felan yüksek galiba, çoğunluk gençler oda kiralıyor, birde yemek çok pahalı sanırsam. Kolay gelsin, hayırlı olsun
Henüz 1 ay'ı dolduramadım hocam. Fakat para biriktirebileceğimi düşünüyorum ev giderim yok çünkü.
biraz daha anlat medeniyet duyalım insanlık duyalım sabah insanlar bir birine günaydın diyince karşısında ki bıçaklayacak gibi bakıyor mu orada ? yada sokakta merhaba falan diyor musunuz ?

Herkes hoşgörülü burada, yani en basitinden trafikten bahsedelim Türkiye'de ki gibi değil insanlar sabırlılar.
Hocam merak ediyorum orada ki maaşları malum sorulmaz ama özel mesaj yoluyla mesaj atarsanız daha hayırlı olur sanırım

Sizin yaptığınız iş maaşınıda merak ettim ama orada ki bir makine mühendisinin maaşını daha çok merak ediyorum

Be sizden başka türk var mı ?
Maaş konusuna cevap vermiştim hocam.

2 kişi daha var benim dışımda Türk olan.
hayırlı olsun allah utandırmasın.
Amin hocam, teşekkürler.
maaşı bırak hocam kızlar nasıl

?
Güzel mi mini cooper çalısanları falan)
İnsanlıkları güzel.