akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
niye soralım anlamadım? hangi mağaza olduğunu söylemiyosun, bilmiyoruz, fikrimiz olmayan yerle ilgili neden soralım ki?
özel sektör sonuçta. herhangi bir kötüleme falan olursa buna sebep olmak istemem. ben şirket özelindeki sorulardan ziyade müşteri tipleri ya da mağazada çalışma ile ilgili sorular bekliyordum. genel olarak da birçok mağazadaki müşteri profili ve çalışma şartları birbirine yakın.

cagdasyildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mağazanın giriş çıkış kapısı kaç tane?
2 tane kapısı var.

tevfikkavil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
D ile başlayan mağaza mı yoksa hocam
evet

Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
D..F.. mağazasında depodasın sanırım hocam. Ben hep merak ettiğim konu ürün satışında personel prim alıyor mu veya kota oluyor mu
evet. depoda olduğumu nerden anladın merak ettim. önceki mesajlara da baktım depoda olduğuma hiç değinmemişim. ikinci sorunuzun cevabı da şirketten şirkete değişiyor. kota yok, mağazanın satış durumuna göre herkes eşit prim alıyor ya da hiç alamıyor.

krblt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yozgatta şubesi varmı ama kesin yoktur
bilmiyordum, şimdi baktım varmış

byfrodo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kasalar IBM/Toshiba mı ? Buna bağlı olarak kasa satış programları GENIUS mu? ERP olarak V3 mü kullanıyorsunuz ?
Kasaların markası ikisi de değil. Satış programı da genius değil sanırım ama emin değilim. ERP olarak şirketin kendi yazılımını kullanıyoruz.

HbY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kaç yıldır aynı mağaza da part time çalışıyorsun, bunlar part time değilde full time olsaydı şimdiye mağaza müdürü olurmuydun ? Ayrıca kot pantolonları en kaliteli olan firma hangisi sence ?
2,5 yıldır çalışıyorum. bunun 2 yılı part, arada 5 ay da full var. tamamen full olsam da içeriden yükselmeyle mağaza müdürü olamazdım. zaten üniversite mezuniyeti şartı var ve ben henüz mezun değilim. ama belki farklı bir kadroya yükselebilirdim. kot pantolonların kalitesi hakkında geniş bilgi sahibi değilim ama aşağı yukarı birbirine yakın olduklarını düşünüyorum. bizim denim koleksiyonu benim hoşuma gidiyor, tavsiye ederim.