Hizmet süresi boyunca Sizin hızlı ticketlerinize aldanarak güvendiğimiz için suspend edilse de ödeme geldiğinde ödememizi yapar hizmete kaldığımız yerden devam ederiz diye düşündük verdiğiniz GÜVENE dayanarak!
fakat son anda müşterimizden ödeme yapmayacağı bilgisi alır almaz, size yenileme yapmayacağımızı bildirip yedeklerimizi talep ettik. kaldı ki sizden parasını ödediğimiz müddetçe aldığımız nezaketi şimdi göremedik!
bir hafta içinde elimize geçecek olan ödeme ile sizden daha önce ticket açıp fiyat talebinde bulunmuştum sunucu kiralayacaktık, ama bu tavırlardan sonra sizinle asla çalışılmayacağını anladık.
kaldı ki bir hafta sonra sizden vds alsaydık bile bir hafta boyunca nasıl sitelerimin kapalı olmasını bekleye bilirsin!
diğer konu YEDEK TALEP ETMEK KEYFİ DEĞİLDİR!!!! (size güvenerek aldanmanın verdiği mağduriyet diyelim buna!)
hizmet süresi doldu ve müşteri senden hizmet almak istememesi kaçıp gitmek mi oluyor!! ? bu nasıl bir usluptur böyle!!
yedek alsaydınız diyorsunuz bunun cevabını yukarıda yazdım!
Hizmet aldığımız süre boyunca MELEK olupda para akışı olmayınca KARŞIMIZDA DUVAR oluyorsunuz!!
SON MESELEYE GELECEK OLUR İSEK. firma karalaması değildir bu tamamen müşteri yorumudur. benden aldığım hizmet için yorum yapmamı istemiştiniz bende ilk yorumum da olduğu gibi umarım size olan düşüncem değişmez demiştim ve düşüncelerimi güncelleyerek diğer arkadaşları da bilgilendirmek istedim..
yedeklerim tarafıma iletilmediği takdirde Mağduriyetinizden dolayı üzerine ne bir eksik ne bir fazla yorum katarak ŞİKAYET konusu açacağımı ve tüketici hakem heyetine ve gerekli tüm yerlere aktaracağımı bildiririm. ve şikayet konularının sadece burayla sınırlı olmayacağını bilgilerinize SUNARIM!
Tüm açıklamaları yukarıda yaptık.
Hala tehdit ederek şikayet edeceğinizi yazıyorsunuz. Dilediğiniz şikayetleri edebilirsiniz.
Misli ile karşılık göreceğinizden emin olabilirsiniz.
Daha fazla gereksiz uzatmayacağız.
iyi geceler.