1 gecede başlayan bir hevesle kurulan bu tarz siteler genelde 1 hafta sonra kenara atılıyor. Bunun ben en az 100 tane örneğini yaşadım. Hocam bence bu sektörde bir farklılık yapmak istiyorsanız öncelikle, sahibinden üzerinde ki kategorileri değil daha farklı tarzda yaklaşımlar yapmalısınız. Ayrıca letgo, sahibinden gibi milyon dolarlık bu firmaların reklam için yatırdıkları paralar zaten dudak uçuklatan cinsten. Siz bu reklamı r10dan çok ileri götürme şansınız zaten yok.
Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bence boşuna zaman kaybetmeyerek, zamanınızı daha farklı bir proje üzerine harcayın derim.
Öncelik ile vakit ayırarak yapmış olduğunuz yorum için çok teşekkür ederim. Biz hep bundan kaybettik. Tutmaz diyerek Yıl 2000 sahibinden kurulduğunda bu şekildemiydi bu mantık ile bakmanızı istiyorum. Ama diyelim Sadece R10 üzerinden gidelim. Binlerce üye var ve her bir üye bir tane ilan eklese binlerce ilan olur ve buda emin olunki Sahibinden 18 yıllık geçmişi ile bu seviyede ise biz kısa sürede o seviyelere yükseliriz. Çünkü dünya şuanda teknoloji üzerine kurulmuştur. Sadece yapmamız gereken ilgi ve alaka ki bende bu ilgi ve alakayı vermek için kurdum. 1 hafta değilde ben 1 ömrümün sonuna kadar bu projemin peşinde istikrarlı şekilde koşacağım. Destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim desteklerinizi bekliyorum. Arkadaşlar Lütfen Destek vermeniz için belkide bir beş dakika ayırarak ilan eklemenizz demek büyük firmalara rakip olabileceğimiz anlamına geliyor.