Proteus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her ne kadar tanışmasakta forumda sayabileceğim ender adamlardansın Tahsin abi İçimden geldi yazmak istedim
Geçen gün, yine forumda böyle bir konu açan bir kardeşim ile gece 3'ten sabah 7'ye kadar konuştuk telefonda...
Hayattan soğuyan bir kardeşimizdi.Biraz derdini dinleyince, nacizane deneyimlerimden bahsettim.. konuşma başındaki kişi ile konuşma sonrasındaki kişi aynı kişi değildi sanki
Sonraki günlerde sürekli arıyor... devletle ilgili bir sıkıntısı çözüldü ben bişey yapmadım sadece Allah'a havale etti ve herşeyin sahibi olan Allah'tan istedi Sonra asgari ücret maaşına +700 800 tl ek bir iş aldı.
Yani kardeşim, amacımız birlik beraberlik içinde, elimizi uzatmak ve bataklıkta olan ve bataklıga giden birine EL UZATMAK olmalı..Biz elimizi uzatalım, Gerisi Cenab-ı Hakk'ın işi
Bu yüzden ben her daim bir dost nazar-ı cihetiyle bir telefon kadar yakınım. Ben sadece yol gösteririm.Gerisi HAKK'ın işi
Gerek konu sahibi gerekse sen her zaman, bir telefon kadar yakınım.(müsait oldukça) Bir insanı kaybetmek çooook kolay, ama kazanmak çok zor...Bu yüzden insan kazanalım, kazandıralım..Selametle..