Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim bir şeyi karaladığım yok yaptığın şeyler ve davranışın hakkında konuşuyorum, senin konuna 3 puan vermeme gelecek olursak 5 üzerinden olduğunu düşünürsen fazla bile verdim yazılımını gördüm inceledim o konulara mı girelim? insanlara konuya şöyle yorum yaparmısın o playerin sahibi böyle puan vermiş şöyle bana puan verir misin diyen sen değil misin?
Playerı kullanmadın, verdiğim teknik destek hakkında bir bilgin yok, müşterim değilsin aksine rakibimsin. Gelip puanlama yapman oldukça abes kaçıyor. Satın alanlar olumlu olumsuz değerlendirme yapmalarını istiyorum. Puanlama kısmından çoğu kişinin haberi yok. Değerlendirmede bulunmalarını istiyorum doğal olarak.

Kimseye bana şöyle yorum yapın demedim. Konuya daha önce @Fantastica; tarafından olumsuz yorum da yapılmıştı. Kaldırayım mı demesine rağmen yok kalsın önemli değil demiştim. Bir sonraki güncellemede eleştirdiği her noktaya özellikle ağırlık verip memnuniyetsizliğini gidermiştim. Ben şöyle yorum yapın demiyorum özellikle olumlu/olumsuz yorumlarınızı bekliyorum diyorum. Zorla yorum attırmak olmuyor bu. Sen konuyu açtığında sana ilk hayırlı olsun diyen bendim, skypeten uzun uzun sektör hakkında konuşup önerilerde bulunan da bendim. Yaşım senden küçük diye konuşmama özellikle dikkat ediyorum. Yalnız ben sana hayırlı olsuna geldikten rakibinin konusuna gelip değerlendirmede bulunman yanlış. Hayırlı olsun der geçersin. Rakip olarak gör görme o çok ta umrumda değil açıkçası. Ben satışıma ve müşterime bakarım o kadar. İyi geceler.

Nick konusuna gelecek olarsak benim ismim Kaan. Reşit birlikte satış yaptığımız arkadaşım. Player konusuna verilen cevaplar reşitin bana ilettiği cevaplardır. Ortak olduğumuz için bu hesaptan konu açıyoruz sürekli. Wmaracında o ilgileniyor r10da ben. Yönetim dilerse kimliğim ile birlikte fotoğrafımı atabilirim. Forumdan uzaklaştırılan player sahibinden kastın Speedyplayer ise o olsam zaten emin ol 2 yıldır burada olmazdım. O arkadaşın stili daha çok sat para topla kaç. Müşterilerimizin çoğu yakından tanıyor artık zaten. Böyle bir satış konusuna gelip ad soyad vermen de yanlış. Telif şirketleri sürekli uğraşıyor bizimle zaten. Artık hedef göstermeyi bırakıp konuna odaklan lütfen.