benim bir şeyi karaladığım yok yaptığın şeyler ve davranışın hakkında konuşuyorum, senin konuna 3 puan vermeme gelecek olursak 5 üzerinden olduğunu düşünürsen fazla bile verdim yazılımını gördüm inceledim o konulara mı girelim? insanlara konuya şöyle yorum yaparmısın o playerin sahibi böyle puan vermiş şöyle bana puan verir misin diyen sen değil misin? kendini kandırma

nickin kaancolak adın reşit soyadın çiçek hesabın bile başkasından satın alınma muhtemelen. yazılım şekline girecek olursak forumdan uzaklaştırılmış eski player sahiplerinden biri oldugunu bile düşünüyorum ben senin
daha fazla uzatmamak icin alttaki mesajına istinaden;
değerlendirmede bulunurmusunuz demek ayrı, bana böyle yorum yapın bana şöyle puan verin demek ayrı bir şey.
ayrıca ben seni rakip olarak görmüyorum bence sende beni görmemelisin ben yazılımını değerlendirdim sadece yetersiz bilgilerinle verdigin destekle vs. ilgilenmiyorum.
uzatmadan burada noktayı koymak istiyorum yoksa tartışma çıkarttı diye şikayet edersin bir de sen yazdın cevap verdim, yanlış algılanmasın
daha da inkar edersen senin başkalarına yazdıgın skype loglarını da gönderebilirim buradan