Emeği geçen ve tebrik eden tüm arkadaşlara çok teşekkürler...

NETTEMA arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Tabiki bu forum için emek verilmeli ki insanlar burada yarışma yapsın. Dediğin gibi çalıntı logo olmamalı ama işte önüne geçilmiyor. Shutter gibi sitelerde çok fazla hazır logo mevcut. İdemama da da yığınla çalıntı logo mevcut.
Eğer korkularını giderecekse sitemi incele veya google da ismimi arattır lütfen. İletişim bilgilerimide attım. designerkan . com. Bizzat kendi logomdur için rahat olsun. Yine firmanın kafasına takılan yer varsa revize yaparız.

Firmayada umarım hayırlı olur... Gerekli pm gönderilmiştir.

En dip notlar :
- Bu logunun seçilmesine ihtimal vermeyen "halilozkantr" arkadaşın önereceği ve bu kazanabilir dediği logoyu görmek isterim.
- Sizin hatanız diyen "constantine38" arkadaşımız. Sadece idemama gibi sitelerde iyi tasarımcılar var diye düşünmeyin. Deneyimli kişiler önemli. Burdanda çıkar başka platformdan da. İyi tasarımcılar yoğunluktan dolayı yarışmalara çok katılmıyor zaten. Çalıntı logo yine çok ve çoğunlukla emekler çöpe gidiyor.
Firmalarda uyanıklık yapıyor. 2000 tl ödülle beğenirsen öde sistemiyle yarışma başlatıyor. 100lerce logo çiziliyor. Nasıl olsa beğenmessem vermem diyor. Sonra ordakilerden birinin logosundan diğerinin yazı karakterinden esinlenip matbaaya yaptırıyor. Yarışmayıda iptal ediyor. Bizzat yaşadım. Emeklere yazık.